logo k40 league

facebookicon youtubeicon photoicon

kingsPeti krog je postregel z zanimivim obračunom med Konzolko Kings in Dolgimi kabli iz Postojne. Slednji so osvojili nov par točk.

Tekmo so bolje odprli domačini, ki so izkoristili manjko igralcev pri gostih, ki so obtičali v prometnem zamašku. V drugem delu prvega polčasa so gostje izničili izostanek treh točk in si priigrali štiri točke naskoka pred drugim polčasom. V drugem polčasu smo spremljali v napadu razigrani ekipi, malenkost več uspeha pa so imeli gostje, ki so si pred zadnjo četrtino priigrali osem točk prednosti. V zadnjem delu tekme ni prišlo do preobrata, domači kljub borbenosti, niso mogli ogroziti zmage Postojnčanov. Končni rezultat je bil 73:82 v korist gostov. Za domače je 18 točk dosegel Rok Krizanec, pri gostih pa jih je 20 vpisal Klemen Muha.

5. krog - Vzhod
Konzolko Kings : Dolgi Kabli 73:82 (20:16, 13:20, 21:25, 19:21)
Statistika tekme


Klemen Trdin, Konzolko Kings: Naprej čestitke nasprotni ekipi za zasluženo zmago. Tekma je bila vse do konca izenačena, vendar je bila nasprotna ekipa v zaključku veliko bolj zbrana in je ohranila varno prednost vse do konca. Naša ekipa je v prelomnih trenutkih storila za odtenek preveč napak, ki jih je nasprotna ekipa s pridom izkoristila. To pa pomeni, da bo v prihajajočih tekmah te napake potrebno odpraviti, če bomo želeli doseči želene uspehe.
Klemen Muha, Dolgi kabli: Tekmo smo začeli samo s petimi igralci. Zaradi zastoja na primorski avtocesti, smo se ostali ekipi priključili šele na začetku 2. četrtine. Na srečo nas zamuda ni zmedla in smo po izenačenem začetku tekme hitro prešli v vodstvo, ki smo ga ohranili vse do konca. Kingsi so poskušali naš ritem nekajkrat zaustaviti s consko obrambo, a smo se odzvali dokaj dobro in zadeli nekaj odprtih metov z razdalje ter v zaključne minute odšli s prednostjo več kot deset točk. Kljub temu, da smo na prejšnjih tekmah takšno prednost znali tudi že zapraviti, se to danes ni zgodilo in domov odhajamo z novo zmago, ki smo je zelo veseli.

Napoved tekem

No Upcoming Matches Available!

Rezultati tekem

3. krog a U21 Petek 17.05.19 20:30
3. krog a U21 Petek 17.05.19 17:45
2. krog a U21 Sreda 15.05.19 20:30
2. krog a U21 Petek 10.05.19 17:15