logo k40 league

facebookicon youtubeicon photoicon

kranjska gora time outPovratne tekme so, kot je nepisano pravilo, obrnile izid prve tekme. Kranjska Gora je tako na povratni tekma vrnila Komendi za poraz na domačem parketu.

Tekmo so odlično odprli gostje, ki so si v uvodnih minutah priigrali osem točk naskoka. V drugi četrtini smo gledali bolj izenačeno tekmo. Prednost Kranjskogorcev ob polčasu je znašala sedem točk. V drugem polčasu so domači pritisnili z agresivno obrambo, kar se jim je obrestovalo na rezultatu. Po izključitvi gostujočega trenerja, so igralci Kranjske Gore strnili vrste in v zadnji četrtini obrnili rezultat sebi v prid ter tako prišli do novega para točk. Pri domačih je 22 točk dosegel Aljoša Rozman, pri gostih pa 37 Tilen Tarman.
6. krog - ZAHOD
Komenda : Kranjska Gora 67:75 (9:17, 20:19, 21:16, 17:23)
Statistika tekme


Anže Štern, Komenda: V tekmo smo skočili zelo nezbrano, kar je ekipa Kranjske Gore tudi izkoristila. Kljub večjemu številu igralcev kasneje nismo znali najti prave forme. Čestitke nasprotniku za zmago.
Tilen Tarman, Kranjska Gora: Tekma je bila zelo čvrsta. Nasprotni igralci so v tekmo vstopili nekoliko ležerno, kar smo predvsem zaradi zelo borbene igre Gorana Vukoviča izkoristili in nekoliko pobegnili. Drugi polčas se je začel z zelo agresivno igro igralcev Komende, kateri se nismo ravno najbolje zoperstavili. Dinamika igre se je nekoliko spremenila po izključujoči napaki našega trenerja, ki je burno reagiral na kar nekaj zaporednih slabih sodniških odločitev v našo škodo. Tekmo smo z veliko želje in borbenosti pripeljali v napeto končnico, kjer smo imeli več zbranosti. Bivšim soigralcem iz Komende želim veliko dobrih iger v nadaljevanju sezone. Čim hitrejše okrevanje pa želim tudi Igorju Todoroviču, ki si je na današnji tekmi nesrečno poškodoval koleno, tako da je sezona zanj žal končana.

Rezultati tekem

Finalni turnir U21 Petek 31.05.19 19:00
Finalni turnir U21 Petek 31.05.19 17:15
3. krog U21 Petek 17.05.19 20:30
3. krog U21 Petek 17.05.19 17:45