logo k40 league

facebookicon youtubeicon photoicon

logatec komenda finaleK401Ob zaključku sezone sta misli strnila kapetana ekip, ki sta igrali v finalu in glavni organizator Lige K40.

Matevž Mikuš, KK Logatec: Tekma verjetno ni bila najlepša na oko, finale je naredilo svoje. Kljub temu, da žoga ni hotela skozi obroč, smo v obrambi naredili svoje. Naslov je naš in to je vse kar šteje. Čestitke ekipi in seveda fenomenalni publiki, ki je napolnila dvorano, kot že dolgo ne. Čestitke Ligi K40 za odlično sezono in upravi kluba za organizacijo finalne tekme. Neverjetno in še enkrat hvala!

Anže Štern, Komenda: Izredno težka tekma. Po pričakovanju se je tekma začela zelo nervozno, tako na naši strani, kot pri nasprotniku. 3/4 smo držali priključek in z borbeno igro v obrambi kazali, zakaj smo v finalu. Žal pa nismo imeli svojega dneva pri metu. Tu mislim predvsem pri prostih metih, tako, da se nasprotnik lahko zasluženo veseli naslova prvaka. Pohvalil bi organizatorje za odlično izpeljano tekmo. Pohvalil tudi navijače, predvsem naše zveste navijače, ki so se udeležili tekme ter bučno navijali. Nasprotniku pa čestitam za osvojeni naslov! Z naše strani pa lahko samo povem, da imamo sedaj še večjo motivacijo in da gremo naslednje leto na prvaka!

Rok Klemenčič, glavni organizator Lige K40: Tretja sezona je spet postregla z novimi presežki. Sodelovalo je kar 15 ekip. Prva Liga K40 je prinesla novega prvaka in kar je glavno, širimo krog ljudi, ki verjamejo v projekt. Hvala vsem igralcem in klubom, ki gradijo ligo. Hvala vsem sponzorjem, ki podpirajo projekt in hvala vsem navijačem, ki dvigujejo temperaturo na tekmah. Naredili smo nekaj, kar si pred tremi leti, ko smo začeli s projektom, nisem predstavljal. Spremljati finale pred več kot 400 gledalci je izjemno za košarko. Mladi nas spremljajo, spoznavajo projekt in glavno je, da se mladi razvijajo, bivši igralci pa ostajajo v košarki kot rekreativci in pomagajo pri delovanju kluba. Hvala vsem, v četrti sezoni pa napovedujemo nove presežke skupaj z vami!

Sponzorji Lige K40 v sezoni 2019/20

lip art
top klima
brce logo mali
megaflor
bazen logo mali
agilcon
burger logo mali
itn logo
avtoservis selan
genis
ah klemenčič
pvc markus
vzajemna logo mali
belca
LEKARNA
now
tp metal sponzor
ask
stow
bozicnejelke
jeklarna logo
tonač
mbills
fakro
primomontt
stow
stara pravda
go4goal
sberbank
tiskkosir
vitaminwell
 
underground
kocman logo
helios logo
teknos

Napoved tekem

No Upcoming Matches Available!

Rezultati tekem

Za 3. mesto P-OFF Torek 10.03.20 19:00
Četrtfinale PO 20 Ponedeljek 09.03.20 20:20
6. krog a 4-6 Petek 06.03.20 18:30
5. krog a 1-3 četrtek 05.03.20 20:45