logo k40 league

facebookicon youtubeicon photoicon

birrocaffePrvi krog 2. lige je postregel še s tekmo med Biro Caffejem iz Orehka in Sotočjem. Domačini so z dobrim strelskim večerom ugnali goste z 62:53.

Tekma se je začela izjemno za domače, ki so hitro povedli z osmimi točkami naskoka. Ob koncu prve četrtine so domačini pobegnili na razliko desetih točk. Gostje so dvakrat med tekmo ogrozili domačine, vendar niso prišli do vodstva. V zaključku so igralci Biro Caffeja s serijo trojk naredili varno prednost in tekmo mirno pripeljali do konca. Pri domačih je 20 točk dosegel Aljoša Lončar. Pri gostih sta po 13 točk dodala Matej Novak in Matic Gregorc.
2. krog - 2. Liga
Biro Caffe : KK Sotočje 62:52 (16:6, 21:19, 13:16, 12:12)
Statistika tekme


Samir Ćeman, Biro Caffe: Kot ekipa smo se v prvi tekmi izkazali za posameznike, ki delujejo dokaj sinhrono. Čez vso tekmo smo držali tempo, kar nam je omogočilo, da posamezinkom, ki odlično prodiramo, tega sploh ni bilo treba izvajati. Glede na našo četrto srečanje kot ekipa smo dokazali, da imamo tudi odlično strelsko zasedbo, sploh razgretega Lončarja, ki nam je pomagal držati nasprotnika na sigurni distanci. V tretji četrtini smo sicer malo popustili, a smo se z dobro obrambo, nekaj ukradenimi žogami spet uspešno odlepili na varno prednost. Uspešne so bile tudi menjave s klopi in z nesebično igro smo tekmo pripeljali do zmagovitega konca. Mislim, da smo resen kandidat za finale 2. lige. Vsa čast fantom! Vesel sem, da sem lahko del take ekipe. Čestitke nasprotnikom za pošteno igro!

Leon Palamar, KK Sotočje: Borbena tekma z obeh strani. Nasprotniku čestitamo za zmago. V naši igri je bilo preveč napak tako v napadu, kot v obrambi. Do naslednje tekme bomo poskusili popraviti naše napake in upamo na boljši rezultat.

Sponzorji Lige K40 v sezoni 2019/20

lip art
top klima
brce logo mali
megaflor
bazen logo mali
agilcon
burger logo mali
itn logo
avtoservis selan
genis
ah klemenčič
pvc markus
vzajemna logo mali
belca
LEKARNA
now
tp metal sponzor
ask
stow
bozicnejelke
jeklarna logo
tonač
mbills
fakro
primomontt
stow
stara pravda
go4goal
sberbank
tiskkosir
vitaminwell
 
underground
kocman logo
helios logo
teknos

Napoved tekem

No Upcoming Matches Available!

Rezultati tekem

Za 3. mesto P-OFF Torek 10.03.20 19:00
Četrtfinale PO 20 Ponedeljek 09.03.20 20:20
6. krog a 4-6 Petek 06.03.20 18:30
5. krog a 1-3 četrtek 05.03.20 20:45