logo k40 league

facebookicon youtubeicon photoicon

megaflor prvakiSobota je postregla z zanimivo tekmo med KK Logatcem in Megaflor-om. Kranjčani so v napeti končnici slavili zmago.

Tekmo so odlično odprli domačini in si priigrali rahlo prednost, ki pa so jo do konca prve četrtine gostje izničili in povedli za tri točke. V nadaljevanju so domači bolj zbrano zaključevali napade in po izenačeni drugi četrtini ob koncu prvega polčasa prešli v minimalno vodstvo. V drugem polčasu so gostje z zadetimi trojkami in zbranostjo v napadu povedli za osem točk, kar je bila druga najvišja prednost na tekmi. Zadnja četrtina je prinesla razburljiv zaključek. Domači so na krilih izkušenega Matevža Mikuša, ki je zadel tri trojke, skoraj prišli do preobrata. V zadnjem napadu so imeli še met za izenačenje, ki pa so ga zgrešili in tako so se igralci ekipe MEGAFLOR iz Kranja veselili zmage. Poudarimo, da je ekipa Megaflor, v preteklosti Adecco, kot edina osvojila vse tri možne lovorike Lige K40. Leta 2016 naslov prvaka Lige K40, leta 2019 pokalni naslov in letos Superpokalni naslov. Pri Logatcu je bil strelsko najbolj razpoložen Matevž Mikuš z 20, pri gostih pa Gregor Hlebec z 21 točkami. MVP Superpokala je z dvojnim dvojčkom, 16 točk in 10 skokov, postal Mitja Rozman iz ekipe Megaflor.

SUPERPOKAL - Logatec 11. januar 2020
KK Logatec : Megaflor Kranj 74:77 (15:18, 23:19, 13:24, 23:16)
Statistika tekme


Julijan Grgič, Logatec: Čestitke Megafloru za osvojen Superpokal. Moji fantje so zaradi velike želje po zmagi igrali nervozno in v obrambi naredili preveč napak. Šele v zadnji četrtini so odigrali, tako kot znajo in kljub zaostanku desetih točk smo imeli nekaj priložnosti, da bi spreobrnili rezultat. Žal smo v ključnih trenutkih zgrešili nekaj metov, tudi zadnjega, ko smo imeli priložnost za izenačenje. Čestitke mojim fantom za prikazan pristop v zadnji četrtini ter našim navijačem za podporo.
Gregor Hlebec, Megaflor: Dobra prvenstvena tekma, ki se je odločala v zadnjih minutah. Tokrat smo zmagali, lahko pa bi bilo tudi obratno. Čestitke moji ekipi za pristop in borbenost in seveda osvojeni pokal. Prav tako čestitke Logatcu tako za tekmo, kot odlično izpeljan dogodek.

megaflor prvaki

Sponzorji Lige K40 v sezoni 2019/20

lip art
top klima
brce logo mali
megaflor
bazen logo mali
agilcon
burger logo mali
itn logo
avtoservis selan
genis
ah klemenčič
pvc markus
vzajemna logo mali
belca
LEKARNA
now
tp metal sponzor
ask
stow
bozicnejelke
jeklarna logo
tonač
mbills
fakro
primomontt
stow
stara pravda
go4goal
sberbank
tiskkosir
vitaminwell
 
underground
kocman logo
helios logo
teknos

Napoved tekem

No Upcoming Matches Available!

Rezultati tekem

Za 3. mesto P-OFF Torek 10.03.20 19:00
Četrtfinale PO 20 Ponedeljek 09.03.20 20:20
6. krog a 4-6 Petek 06.03.20 18:30
5. krog a 1-3 četrtek 05.03.20 20:45