logo k40 league

facebookicon youtubeicon photoicon

KAJA GrosupljePovratna finalna tekma 2. Lige K40 ni prinesla presenečenja. Igralci ekipe KAJA iz Grosuplja so tudi v Kranju slavili zmago in se uvrstili v 1. Ligo K40.

Tekma je bila tako kot pretekle tri tekme vse do nekaj minut pred konca izenačena in napeta. V zadnjih minutah je domačim igralcem ekipe Biro Caffe padla koncentracija in gostje so to s pridom izkoristili in slavili še drugo zmago v finalu. Ekipa KAJA Grosuplje tako napreduje v 1. Ligo K40, ki se bo v naslednje mletu razširila na 12 ekip.

Finale 2. Liga K40
Biro Caffe : KAJA Grosuplje 45:62 (9:19, 15:9, 10:10, 11:23)
Statistika tekme
Biro Caffe: Tekma je bila odigrana v našem slogu letošnje sezone. Dober začetek in do 35 minute odlična borba za morebitno zmago, nato pa padec koncetracije in poraz, ki rezultatsko niti ni realen. Ekipi KAJA čestitamo za uvrstitev v 1. Ligo K40, na igiršču so pokazali, da so uigrani in da imajo širok nabor igralcev, ki se dobro dopolnjujejo. Mi kot ekipa bomo še naprej rasli in mlade vključevali v sistem, saj želi predvsem igralcem, ki so prezgodaj končali košarkarsko pot v klubih, vključiti v proces in jim omogočiti organizirano tekmovanje. Čestitam mojim soigralcem za uspešno sezono.
KAJA Grosuplje: Zadnja tekme sezone v ligi K40 je potrdila dejstvo, da v ligi zares nastopajo fair ekipe, ki si želijo zmagati po fair pravilih. Žal tega na zadnji tekmi sezone ne morem reči na delo sodniške ekipe oziroma na delo določenega sodnika, ki je uničil celoten vtis tega tekmovanja, čeprav nikoli ne komentiram delo sodnikov. S tokratnjim sojenjem je dotični sodnik vsadil dvom o nadaljevanju udejstvovanja naše ekipe v tekmovanju lige K40, kajti nismo ekipa, na kateri se izživljajo osebne frustracije. Sicer je tekma potekala v dobrem vzdušju, ob dobri igri, v kateri smo boljši konec potegnili gostje in osvojili 2.ligo. Za naslednjo sezono pa nismo, žal zaradi dogodkov na zadnji tekmi, prepričani ali želimo sodelovati na takšen način. Vsekakor pohvale organizatorju za uspešno izvedbo tekmovanja.

Sponzorji Lige K40 v sezoni 2019/20

lip art
top klima
brce logo mali
megaflor
bazen logo mali
agilcon
burger logo mali
itn logo
avtoservis selan
genis
ah klemenčič
pvc markus
vzajemna logo mali
belca
LEKARNA
now
tp metal sponzor
ask
stow
bozicnejelke
jeklarna logo
tonač
mbills
fakro
primomontt
stow
stara pravda
go4goal
sberbank
tiskkosir
vitaminwell
 
underground
kocman logo
helios logo
teknos

Napoved tekem

No Upcoming Matches Available!

Rezultati tekem

Za 3. mesto P-OFF Torek 10.03.20 19:00
Četrtfinale PO 20 Ponedeljek 09.03.20 20:20
6. krog a 4-6 Petek 06.03.20 18:30
5. krog a 1-3 četrtek 05.03.20 20:45