logo k40 league

facebookicon youtubeicon photoicon

Po zaključku sezone smo pred mikrofon povabili MVP-ja finalne tekme Gregorja Hlebca iz ekipe Team K40. Gregor nam je zaupal svoje začetke in ostale podrobnosti iz letošnje sezone.

Kdaj in zakaj si začel igrati košarko?
V bistvu sem najprej treniral nogomet, nato zamenjal nogometno žogo s košarkarsko. Pri 13 letih sem skoraj prenehal s treniranjem košarke, vendar me je obisk Scottie Pippna ob otvoritvi košarkarskega igrišča v Tivoliju (Ljubljana) prepričal, da ostanem predan košarki.

Kaj ocenjuješ kot vrhunec kariere?
Težko bi govoril o svojem vrhuncu kariere. Ima pa osvojitev 3. SKL z bivšim klubom, predvsem pa trojka, ki sem jo zadel za zmago v zadnjih sekundah tekme (takrat smo 2. ligo neuspešno napadali 2-3 leta) ter naslov Nizozemskega prvaka v ulični košarki 3x3 posebno mesto v mojem spominu.

Kateri igralci s katerimi si igral, bi sestavljali tvoj starting 5 ?
Moj starting 5 bi bil : Andraž Antolovič, Boris Karadžič, Bojan Kondič, Matevž Domajnko in jaz.

Osvojili ste 1. mesto v Ligi K40. Kako ocenjujete ta uspeh v ligi?
Uspeh ocenjujem z odliko. Seveda smo v sezoni imeli vzpone in padce, vendar kot ekipa smo lepo rastli ter napredovali in v finalni tekmi z zmago to tudi potrdili.

Postali ste MVP finala, kaj vam pomeni ta nagrada?
Glede na celotno sezono, kjer nisem pokazal vsega in bil v kar manjši krizi, mi nagrada veliko pomeni. Prav tako mi da potrditev, da se je dodatno delo obrestovalo. Seveda pa gre zasluga celi ekipi, ker brez ekipe ne moreš biti MVP.

Sponzorji Lige K40 v sezoni 2020/21


bazen logo mali
agilcon
burger logo mali
itn logo
avtoservis selan
genis
pvc markus
LEKARNA
stow
bozicnejelke
jeklarna logo
vitaminwell
kocman logo
fida mini2
bigbang mali
caleffi1
bilban logo
hitrostcom
erdinger