logo k40 league

facebookicon youtubeicon photoicon

kk cerknicaSreda je ponudila z zanimivo tekmo med Adeccom Kranj in Cerknico. Tekma je bila izredno zanimiva do zadnjih sekund, kjer so mladi Cerkničani izvlekli zmago.

V tekmo sta obe ekipi vstopili strelsko razpoloženi in tako smo v prvi četrtini gledali izenačeno tekmo, katero so z minimalno prednostjo dobili gostje. V drugi četrtini sta se ekipi izmenjevali v vodstvu, v zadnji minuti prvega polčasa pa so s trojkama Cerkničani ušli na šest točk prednosti. Tretja četrtina je pripadla domačim, ki so z dobro obrambo prešli v vodstvo in tako v odločilnih deset minut krenili s tremi točkami prednosti. Zadnja četrtina ni postregla z veliko koši, videli pa smo borbo, ki se je odločila pol minute do konca, ko so gostje zadeli dva prosta meta in ušli na devet točk prednosti, ter tako tekmo mirno pripeljali do konca. Pri domačih je bil strelsko najbolj razpoložen Bojan Kondič z 20 točkami, pri gostih pa jih je 17 zabeležil Grega Marolt.

6. krog - Liga za prvaka TOP6
Adecco Kranj : Cerknica 69:78 (20:21, 21:26, 19:11, 9:20)
Statistika tekme


Gregor Hlebec, Adecco: Škoda novega poraza, kljub temu pa nam poraz ne prinaša nič drastičnega. Redni del je končan, prihaja zaključno dejanje, kjer bo potrebno prikazati boljšo igro. Verjamem v nas in uvrstitev v finale. Čestitke nasprotni ekipi za zmago in dobro igro.

Blaž Korošec, Cerknica: Kljub oslabljeni zasedbi smo v tekmo stopili agresivno in z borbeno obrambo zadržali rezultat tudi, ko smo imeli neučinkovit napad. Mlajši igralci iz tekme v tekmo napredujejo in dobivajo na samozavesti, prav vsi, ki so stopili na parket, pa so dali vse od sebe in sem zadovoljen, da je njihov trud na koncu poplačan z zmago.

Sponzorji Lige K40 v sezoni 2019/20

lip art
top klima
brce logo mali
megaflor
bazen logo mali
agilcon
burger logo mali
itn logo
avtoservis selan
genis
ah klemenčič
pvc markus
vzajemna logo mali
belca
LEKARNA
now
tp metal sponzor
ask
stow
bozicnejelke
jeklarna logo
tonač
mbills
fakro
primomontt
stow
stara pravda
go4goal
sberbank
tiskkosir
vitaminwell
 
underground
kocman logo
helios logo
teknos

Napoved tekem

No Upcoming Matches Available!

Rezultati tekem

Za 3. mesto P-OFF Torek 10.03.20 19:00
Četrtfinale PO 20 Ponedeljek 09.03.20 20:20
6. krog a 4-6 Petek 06.03.20 18:30
5. krog a 1-3 četrtek 05.03.20 20:45